Att fylla 30...

Faktum är att det var... nästan... precis som alla andra födelsedagar. Men gästerna var lite annorlunda.
Och vi hade det fantastiskt mysigt ihop. 
 
Och visst hade Ronnie kokat ihop något. Vilket nästan alla mina födelsedagsgäster redan visste om.
Eller ja... en av födelsedagspresenterna råkade ju vara just ett par oväntade gäster. Detta innebar att min födelsedag började redan på lördagen med mys av högsta kvalitet! 
 
Nu när jag tio dagar senare sitter och tittar tillbaka på min 30årsdag inser jag att det faktiskt finns några element i mitt väsen som antingen fullvuxna eller odödligt nyfödda.
 
För jag blev så mycket gladare över sällskapet än över presenterna. Fast ni kanske är sugna på att få se vad jag fått för presenter ändå?
 
Inte blev det några kort på alla besökare, men jag kan avslöja att det gick åt bullar, muffins, kladdkaka, rulltårta och två tårtor under en och samma helg. Det var besökare med god aptit och nära till skratt och bus. 
 
Och jag fick verkligen fantastiska presenter och kände mig otroligt älskad. Det var allt från en hel kartong fylld med minnen till ett träd där det växte guldpengar, en spadag för två på upper house, presentkort och så lite pengar att unna mig något särskilt för. 
 
Så jag har ännu massor av saker att se fram emot, och det känns som om jag kommer fylla trettio hela året... 
Ni kommer kunna hitta mig här:
(bilderna är från Upper spas hemsida, jag har inte tagit dessa själv... men det finns kanske en möjlighet att jag gör det när jag väl är där.)
 
Och förutom detta så fick jag även en kristallkula...och någon dag efter jag fyllt år så kom det blåsippor med posten... Gotländska blåsippor! Och de levde! Gissa om jag blev glad! Ni har ingen aning om hur mycket jag saknat de där blåsipporna. Nu lever de i mitt fönster, även om den första uppsättningen tappat bladen, så hittade jag fler knoppar. En riktig förstklassig gotländsk blåsippsplanta som även innehöll en av de där rosa varianterna. Och den tänker jag bannemej hålla liv i! 
 
 
Vitsippor är också vår, men de gotländska blåsipporna slår mycket när det kommer till att skapa vårkänsla hos mig.
 
Ja, det var en dag i särklass. Men inte sörjer jag över att ha blivit äldre. Känner mig lika ung som alltid. 
Och skotten på blomman tar sig mer och mer för varje dag! Det är jättekul att se! Älskade blåsippa... 
 
I år har jag fått se dig. I år är det vår på riktigt. Inte nog med att jag fått se dig i backen. Jag har fått se dig blomma i mitt eget fönster!!!
 
Blåsippor i backen hittar du mer om i nästa inlägg för övrigt... ;)
1 Emelie:

skriven

haha! Härligt att du blev så glad! ❤️❤️❤️ må de leva och blomma för evigt! Eller evigt och evigt, varje vår i alla fall.

Svar: Ja må de leva och planteras på min grav?! Hihi.
Jenny Elgh

Kommentera här: