När man är mångsysslare...

Hej! Jag heter Jenny och jobbar på ICA. Där får man göra lite av varje... men så är det ju så att jag är en privatperson också... i den mån det nu går att vara det när man lyckas hamna i tidningen lite då och då. 
 
Fast när det handlar om att synas då det man syns för är något som hjälper andra, då lånar jag gärna ut mitt ansikte, min syn på hur samhället ser ut, mina erfarenheter och allt jag vet om vart det finns ställen att vända sig till. 
 
Fast när det sades att jag var på framsidan i Göteborsposten var jag nog inte riktigt med på att det skulle slås upp just så stort som det gjorde.
 
Trots det är jag glad att jag tackade ja till att prata med den här journalisten. För vilket underbart budskap hon hjälpte till att sprida. Att det inte är dags att ge upp hoppet om mänskligheten än. Att det finns massor med godhjärtade underbara människor där ute som vill hjälpa, bara man ger dem en chans!
 
Om det innebär att min ansikte syns i en eller annan tidning, och talar om att man aldrig är ensam, ja, då bjuder jag på det. <3

En ledig dag...

Efter sju dagar arbete i rad har jag nu fyra dagar ledigt... 
Så då passade jag på att ladda batterierna i skogen, med en promenad till min favoritplats här i omgivningen.
 
Ingenstans är jag så hemma som i skogen. Och skogarna häromkring bjuder verkligen på liv och energi. Det skuttar rådjur i gläntorna, hararna leker tafatt i snåren och grodorna hoppar runt vid vattendragen...
 
Och jag... jag bara njuter av att ha allt det här intill mig. Att få sitta ensam vid ett vattenfall med inspirerande musik i öronen och dånet från forsande vatten som ackompanjemang.
Solen som tittar fram då och då, och en mobil att föreviga dagen med på ett sätt som inte var möjligt för några år sedan. Att få spara minnen som detta. Doften av naturen omkring mig och luften mättad med just allt det där livet man behöver fylla på med ibland!
Tid för reflektion och att bara få vara. Jag satt där vid vattenfallet i säkert en timme innan jag gick vidare för att möta Ronnie borta vid Ö&B, gå runt och kika lite i godan ro och sedan åka och köpa sushi och tillbringa resten av kvällen framför tvn.... Och där är jag nu, medan Ronnie ligger och snosar i sängen. 
 

Trattkatt

Ja... jag kastrerade ju katten för ett litet tag sen... och tänk... jag trodde han skulle ha mer bekymmer av sin tratt...
Men icke! Han tar det med ro. Och är mer kelen än någonsin innan. 
Min fina lilla Stumle Lunkentuss. Silvertigern! Vad jag älskar dig!