Att fånga livsglädje med en telefon

Ja... för... det gjorde jag nyss. Min älskade hund. Finns ingen som du, Tiger. <3
 
Jösses.  Mitt hjärta sväller över av kärlek ibland. Och nu är det ibland.

nattliga äventyr.

Jag är inte den som missar en chans att åka runt på en hoj genom natten i Göteborg. När det kom ett sms som frågade om jag ville ta en åktur efter jobbet inatt så blev mitt svar jaaaaaaa!!! Så när jag kom hem bar det av... genom sommarnatten på en grym kawasaki z800 runt genom staden... bara sitta, känna mullret från motorn och hur vinden viner mot kläderna som inte släpper in en enda il. Lagom varm, och se hur gatlyktor och träd sveper förbi.
 
en dag ska jag också ta hojkort. Känslan av att sitta på en hoj har liksom fastnat lite. Muller o mystik. Alla dessa människor med mörka visir o kläder som inte visar ett dugg vilka som finns under. Så åker hjälmen av och man finner ännu en vän. Inte en fartdåre, inte en galning, utan någon som faktiskt har samma åsikter och synsätt som en själv på vad som är grymt, coolt eller hur trafiken ska hanteras.
 
och här får ni en liten förhandsvisning på mystiken, hojen och förmodligen förståelse varför jag tänker göra om den plåtningen en dag då jag införskaffat en Sony A77. (Vilket är en systemkamera) 
 
Mystik. Muller. Magi... Batman!?

Att leva.

Tidigare i veckan bestämde jag mig för att jag skulle rida idag. Och gissa om jag blev glad när det visade sig att Edward fick lov att gå under min tyngd. En lugn och fin tur i skogen hade jag i tankarna. Så inte benet blev allt för belastat. Edward å andra sidan hade andra planer, och delade dessutom med sig till resten av pållarna i hagen. Inte för att jag är särskilt ledsen för det, för det var bara att plocka fram kameran och fånga ögonblicken på bild. Om ni undrar hur man känner sig när fyra av ens absoluta favoriter dundrar förbi några meter ifrån en och man dessutom lyckas komma ihåg att inte bara stå och le som ett fån utan även ta fram kameran... okej då, mobilen, så kanske ni kan se det i bilderna.  
Det är i stunder som dessa, när allt man ser är glädje, som man faktiskt lever på riktigt. Tack för en underbar dag.  <3 Edward. En häst med en otrolig personlighet. Jag vill visa alla hur fantastisk du kan vara!!! För det var bara att vänta så vackert till han behagade få på sig sitt träns... och som tur är blev ridturen lugn. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. <3 det är verkligen inte konstigt att djuren har så mycket plats i mitt liv.