Så söööt!

Så söööt!

Nu har Harley äntligen kommit fram till Hemse... Visst är han söt?

Här ligger han och gosar faktiskt med min pojkvän... Han är helt enkelt underbar! Det enda som var lite jobbigt var att han drog i kopplet... men säger man till honom så drar han inte längre! helt underbart!

Kändes lite hemskt att hämta honom samtidigt, eftersom man visste hur mycket älskad han hade varit innan. Lite tårar blev det. Och jag förstår det. Hade gråtit hur mycket som helst!

Nu ligger han och slumrar ute i hallen här hemma, och jag kan ännu inte fatta att han är vår!
Han kan faktiskt en hel del lydnad också, och jag tror att om man gradvis ökar störningarna har han hur stor potential som helst att bli en kanonhund. Trots att han nyss bytt hem lyder han ju faktiskt redan oss!

Han var jätteduktig på båten också. Visst var det lite stirrigt i början.. Var hur många hundar som helst att kolla på... men det lugnade av riktigt bra, och han skötte sig till och med bättre än en sexårig tik som var hur nervös av sig som helst...

Hur som helst tyckte han nog bättre om att åka bil, och han somnade t.o.m. på vägen hem... =)

Nu är han här! Äntligen!

10..9....8...7..6..5..4..3..2... ...

Nedräkningen är nästan nere på noll!
I övermorgon kommer han att vara här, och gosa och mysa med oss.
Så jobbar Henrik såklart på söndagen. Riktigt stort megajätteblä på det. (bara för att jag är över 20 innebär itne det att jag alltid snackar som en vuxen)

Men då kommer jag i alla fall inte att vara ensam för Harley kommer vara med mig!

Imorgon!!! Är det en dag mindre än idag... imorgon är det bara en dag kvar...
Har fullt upp imorgon med att göra i ordning allt så det inte står saker på svansviftarhöjd... att det är rent och städat när vår nya familjemedlem anländer.

Han och vi minsann!

I övermorgon!

Lär nog bli lite internet också... nåja, kan inte hjälpas.

*voff i mina drömmar*