När man är mångsysslare...

Hej! Jag heter Jenny och jobbar på ICA. Där får man göra lite av varje... men så är det ju så att jag är en privatperson också... i den mån det nu går att vara det när man lyckas hamna i tidningen lite då och då. 
 
Fast när det handlar om att synas då det man syns för är något som hjälper andra, då lånar jag gärna ut mitt ansikte, min syn på hur samhället ser ut, mina erfarenheter och allt jag vet om vart det finns ställen att vända sig till. 
 
Fast när det sades att jag var på framsidan i Göteborsposten var jag nog inte riktigt med på att det skulle slås upp just så stort som det gjorde.
 
Trots det är jag glad att jag tackade ja till att prata med den här journalisten. För vilket underbart budskap hon hjälpte till att sprida. Att det inte är dags att ge upp hoppet om mänskligheten än. Att det finns massor med godhjärtade underbara människor där ute som vill hjälpa, bara man ger dem en chans!
 
Om det innebär att min ansikte syns i en eller annan tidning, och talar om att man aldrig är ensam, ja, då bjuder jag på det. <3

Kommentera här: