Long time, no... sunshine?

 
Hur dagen fortlöpt? Jodå. För några timmar sen var det solsken. Underbart. Då kan man göra saker i trädgården. Äppelträden har släppt ifrån sig en hel del frukt, trots att de inte fått kärlek eller blivit beskurna på många år.
 
Beskära dem går ju inte att göra såhär års, men det är ju faktiskt en bra idé att hålla gräsmattan ren från fallfrukt dock, så jag gick ut och krattade ihop alla äpplen.
 
Högarna blev ganska stora, och jag tänkte att jag skulle göra mig av med dem också, men mitt i var jag tvungen att avsluta, för jag fick myggbett så stora att det hade gått att se dem från rymden om man hade velat.
 
Anyway, när jag kom in började det att regna. Då blev det så att jag tog en dusch istället, och sen satte jag mig i soffan och faktiskt bara tog det lugnt. Myskväll med mig själv.
Eller ja, hunden ligger såklart nedanför soffan och vilar nu när han fått vara ute så mycket och springa - Något som inte alltid är så roligt kan matte tycka.
 
För vet ni vad? En Flatcoat som springer ut på ett fält med prästlus tar ungefär 45 minuter att reda ut pälsen på.
 
Yoshi såg ut som om hela nederdelen av honom bytt färg till grå. Först trodde jag att han fått hela pälsen full av fästingar, sen insåg jag att de inte kan bli så stora på en gång... och när han kom närmare såg jag ju. Prästlus. ÖVERALLT.
 
Så det första jag fick göra i morse var att borsta honom. Men just nu gör det ju inget. Och medan jag sitter här i soffan och skriver så klövs molnen av solen och värmer mig i nacken.
 
Men nyss smattrade regnet ännu mot rutan.
 
Det känns bra att vara hemma.