En dag i paradiset!

Vilken helg jag har haft! Först en heldag i Ullared med Ronnies mamma och syster, och sedan uppladdning av batterierna i vitsippsbackarna i Bohus, med mamma Brickman, Lady och Harley
Tänk att Harley fyller elva år i år! Det har jag svårt att förstå. För när han får som han vill, och kan röra sig fritt i paradiset är det inte tal om att ta det lugnt
Och inte tror jag han blir ledsen över sitt sällskap direkt heller...
Fast han myser nog hellre med Carina än med Lady om jag får gissa... 
(Lady skäller ju så förbaskat på honom när hon vill leka, att han liksom tappar intresset litegrann, och hellre går och myser och lullar runt med de tvåbenta i flocken)
Eller så badar han, men ni kan läsa mer om det på hans egna blogg... Harley.blogg.se 
Älskade hund! <3
Ja, det var en promenad utan dess like. Och när vi närmade oss bebyggt område igen så kommer mamma springande tvärs över ängen. Med två hundar som inte tvekade en sekund på att komma på inkallning, gående i varsitt koppel kommer vi gående längs stigen där älgkon travade över. Både jag och Carina trodde den hade sprungit ner i ravinen, men när vi så rundar hörnet så stod hon där, ca 50 meter bort, och tittade på oss. Sedan vände hon ner mot ravinen och gick sin väg (gissa om vi var glada att hon inte hade följe av en kalv.)
Om någon undrar varför det är så himla viktigt att ha koppel och full uppsikt på hundarna när man är ute i skog och mark så är det just för att såna här möten kan ske. Det kan gå ruskigt illa om mor Älg inte vill ha dig i närheten. Så det var många tankar som hann rusa genom huvudet den där korta stunden innan man insåg att fru Älg bara passerade. (så många att de till och med han instruera kroppen att ta upp kameran och fotografera)
I övrigt var promenaden dock som dessa sista bilder! (det vill säga fantastiskt vacker och fylld med massor av hundar, blommor och kärlek)